Privatlivspolitik

Formål

Formålet med Ungdomshøjskolen ved Ribes persondatapolitik er at forklare, hvordan vi indsamler og anvender de personoplysninger du efterlader dig, når du besøger Ungdomshøjskolen ved Ribes hjemmeside.

Kort om Ungdomshøjskolen ved Ribe

Denne hjemmeside ejes og drives af Ungdomshøjskolen ved Ribe, Skole Allé 1, 6760 Ribe, CVR: 26723817. Kontakt os via e-mail: kontoret@uhr.dk

Databeskyttelse

Hvis du har spørgsmål til vores behandling af dine oplysninger, er du altid velkommen til at kontakte os via e-mail: kontoret@uhr.dk.

Formålene med og retsgrundlaget for Ungdomshøjskolen ved Ribes behandling af dine personoplysninger

Ungdomshøjskolen ved Ribe indsamler oplysninger om brugerne og deres besøg på uhr.dk på to måder:

  • Ved at brugeren selv afgiver oplysninger
  • Ved brug af såkaldte cookies

Ungdomshøjskolen ved Ribes indsamling af personoplysninger sker inden for rammerne af den gældende lovgivning. Ungdomshøjskolen ved Ribe indsamler kun de personoplysninger om dig, som du selv afgiver til Ungdomshøjskolen ved Ribe. Det kan fx være i følgende situationer:

  • du tilmelder dig som elev
  • du indsender dine oplysninger som værge ved tilmelding af elev
  • du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev

Ungdomshøjskolen ved Ribes behandling af dine personoplysninger sker på grundlag af kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev eller din tilmelding som elev eller værge. I enkelte tilfælde sker Ungdomshøjskolen ved Ribes behandling af dine personoplysninger på grundlag af dit forudgående samtykke til et eller flere specifikke formål, jf. artikel 6, stk. 1, litra a) i databeskyttelsesforordningen.

Vi overlader dine personoplysninger til vores databehandlere.

Ungdomshøjskolen ved Ribe bestræber sig på, at dine personoplysninger opbevares inden for EU og EØS.

Personoplysninger bruges til at gennemføre den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at forbedre brugeroplevelsen på Ungdomshøjskolen ved Ribes digitale tjenester, f.eks. gennem analyser og målrettede undersøgelser.

Når du besøger uhr.dk indsamler Ungdomshøjskolen ved Ribe via cookies information om alle besøg på hjemmesiden. Disse informationer bruger Ungdomshøjskolen ved Ribe til at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på uhr.dk og til at understøtte vores udbud af det indhold, som du bliver præsenteret for på uhr.dk.

Disse oplysninger bliver ikke sammensat med personoplysninger, som du eventuelt selv har afgivet til Ungdomshøjskolen ved Ribe.

Ungdomshøjskolen ved Ribe bruger forskellige analyseværktøjer, såsom Google Analytics, der hjhælper Ungdomshøjskolen ved Ribe med at indsamle statistiske oplysninger om brugen af uhr.dk.

Opbevaring af dine personoplysninger

Vi opbevarer dine personoplysninger så længe det er relevant i forhold til det formål, de blev indsamlet til. Herefter bliver de slettet.

Retten til at trække samtykke tilbage

Såfremt du har afgivet et samtykke til Ungdomshøjskolen ved Ribes behandling af dine personoplysninger, fx i forbindelse med din tilmelding som elev eller værge eller til Ungdomshøjskolen ved Ribes nyhedsbrev, kan du til enhver tid trække dit samtykke tilbage.

Hvis du vælger at trække dit samtykke tilbage, påvirker det ikke lovligheden af vores behandling af dine personoplysninger på baggrund af dit tidligere meddelte samtykke og op til tidspunktet for tilbagetrækningen. Hvis du tilbagetrækker dit samtykke, har der derfor først virkning fra dette tidspunkt.

Dine rettigheder

Såfremt Ungdomshøjskolen ved Ribes behandling af dine personoplysninger er omfattet af databeskyttelsesforordningen, har du en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig.

Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte os.

Ret til at se oplysninger (indsigtsret)

Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig.

Ret til berigtigelse (rettelse)

Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.

Ret til sletning

I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer.

Ret til begrænsning af behandling

Du har visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle oplysningerne – bortset fra opbevaring – med dit samtykke, eller med henblik på at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.

Ret til indsigelse

Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores ellers lovlige behandling af dine personoplysninger. Du har også ret til indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i lov om massemediers informationsdatabaser.

Ret til at transmittere oplysninger (dataportabilitet)

Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring.

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

Klage til Datatilsynet

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.

Cookiepolitik

Denne hjemmeside bruger cookies. Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Du samtykker til vores cookies, hvis du fortsætter med at anvende vores hjemmeside.

Cookies er små tekstfiler, som kan bruges af websteder til at gøre en brugers oplevelse mere effektiv. 

Loven fastslår, at vi kan gemme cookies på din enhed, hvis de er strengt nødvendige for at sikre leveringen af den tjeneste, du udtrykkeligt har anmodet om at bruge. For alle andre typer cookies skal vi indhente dit samtykke. 

Dette websted bruger forskellige typer af cookies. Nogle cookies sættes af tredjeparts tjenester, der vises på vores sider.

Du kan til enhver tid ændre eller tilbagetrække dit samtykke fra Cookiedeklarationen på vores hjemmeside.

Få mere at vide om, hvem vi er, hvordan du kan kontakte os, og hvordan vi behandler persondata i vores Privatlivspolitik.

Dit samtykke gælder for følgende domæner: www.uhr.dk