Du bliver en del af noget større

Fællesskabet vil omfavne dig og du vil føle dig godt tilpas på vores hyggelige højskole. Du vælger selv dit skema og du får hverken karakterer eller skal til eksamen. Du får venskaber for livet og oplevelser på studieturen.

Fællesskab

Nøgleordet på Ungdomshøjskolen ved Ribe er fællesskab. Noget af det mest fantastiske du kan udsætte dig selv for, er at være – og udvikle dig – i et fællesskab.

Vi bor sammen, spiser sammen, griner, græder og lever sammen. Alle har en rolle i vores fællesskab, og alle roller er uundværlige. Det vigtigste er at alle bliver set og hørt så vi skaber et stærkt bånd mellem os alle.

Fællesskabet er fundament for det meste af det, der foregår på højskolen – morgensamlinger, måltider, gåture, fester, undervisning og rengøring; det hele foregår i fællesskab. Døre, for muligheder du ikke selv havde set, bliver åbnet, og på højskolen er der masser af både tid og rum til at åbne dem alle sammen.

Du vælger selv dine fag

Dygtige lærere skaber, med udgangspunkt i dig, den mest inspirerende undervisning. Her finder du dit eget fysiske, musiske, kreative eller filosofiske udtryk.

Det er dig der bestemmer hvad du vil have ud af undervisningen. Fagene kan du frit vælge mellem. Værkstederne er altid åbne. Du har masser af tid og plads til at fordybe dig i lige det, du har lyst til. Her får du en gylden mulighed for at forfølge dine drømme og idéer. Så har du lyst til at blive endnu bedre til noget du allerede kender til eller har du mod på at springe ud i noget helt nyt, er alle døre åbne – du skal bare vælge hvilke du vil gå ind af.

Du kan vælge mellem disse fag på Ungdomshøjskolen ved Ribe »

Ingen karakterer
Ingen eksamen
Du vælger selv

Hverdagen på ungdomshøjskolen er meget forskellig fra alt du ellers kender.

På ungdomshøjskolen skal du ikke til eksamen og du skal ikke jagte karakterer. Til gengæld opbygger vi dine faglige styrker, så du er godt rustet til at nå dine drømme.

Læs mere om undervisningen på ungdomshøjskolen »

 

 

Alle har en rolle i vores fællesskab, og alle roller er uundværlige.

Du kan vælge mellem et halvt eller et helt år

Som udgangspunkt kan du vælge at gå på ungdomshøjskolen i enten et halvt, eller et helt år. Du kan også vælge at fortsætte i længere tid, og i virkeligheden er det kun alderen der sætter grænser.

For nogle er et halvt år på højskole en perfekt mellemvej, inden de påbegynder videre uddannelse. For andre er et år eller mere, præcis hvad de har behov for, for at udvikle sig endnu mere – det er meget forskelligt.

For at blive elev på Ungdomshøjskolen ved Ribe, skal du være fyldt 16 år. Derudover må du ikke være fyldt 19 år ved kursets begyndelse.

Du kommer på studietur i udlandet

Hvert semester tager vi på studietur til et spændende sted eller en fantastisk by i Europa.

Det er en rigtig god oplevelse, at tage på studietur med højskolekammeraterne. Det er intenst, udfordrende og udviklende.

Læs mere om studieturene på Ungdomshøjskolen ved Ribe »

Højskolelivet vil omfavne dig

På højskolen er der al den frihed du har behov for, for at kunne udfolde og udvikle dig.

Når du lander på højskolen, vil du hurtigt erfare at alle omkring dig står med åbne arme. Det gælder både medarbejderne, dine højskolekammerater og alle dem i landsbyen.

Læs mere om livet på Ungdomshøjskolen ved Ribe »

Du kommer til at bo dejligt

Hyggelige værelser, pejsestue, fitness, pool- og bordtennisrum, og hyggekroge skaber stemningen på ungdomshøjskolen.

Den hyggelige stemning i bygningerne på ungdomshøjskolen, smitter af på både elever og lærere. Du bor godt mens du er her.

Læs mere om hvordan du skal bo på Ungdomshøjskolen ved Ribe »

"Brug dit hoved og lad være med at være en idiot!"

 

 

Spørg bare
- vi er klar med svar

Hvis du har noget at spørge om, så fyr løs.
Du kan fange os på messenger, du kan ringe til os eller sende en mail.

Vi glæder os til at høre fra dig :-)

Lone Hee
Forstander

Spørg bare

Ring eller sms på

+45 75 44 50 04

 

 

Situationstegn

Jeg er blevet meget, meget, meget, meget mere åben. Tør snakke om min fortid. Snakke med fremmede mennesker. Det har hjulpet mig utroligt at være på højskole.

Elev på Ungdomshøjskolen ved Ribe


 

Cookies

This website uses cookies to track your behavior and to improve your experience on the site.