margin: 0px; padding: 100px;

Velkommen til en kreativ hverdag, hvor du gør det du er bedst til. Her er ingen karakterer og du skal ikke til eksamen. Du vælger selv dit skema. Du bor på skolen og der er garanti for en masse nye venner – nogle for resten af livet.

Lucas drømmer om at blive journalist. Derfor har han taget et år på Ungdomshøjskolen Ved Ribe, hvor han blandt andet beskæftiger sig med psykologi, filosofi, medie og bæredygtighed. Og så suger han til sig af alle de nye venskaber han har fået på skolen.

Shun fra Japan har taget et år på Ungdomshøjskolen ved Ribe. Han elsker hverdagen med alle de nye venner og så kan han god li' dansk "hygge". Shun vil gerne blive bedre til engelsk og så drømmer han om at blive udvekslingsstudent i USA.

Aske var ikke klar til gymnasiet eller HF og valgte at tage en pause på Ungdomshøjskolen. Her opdagede han sine kreative sider i kunst og i musiklokalet. Asker taler om en varieret hverdag med en masse glade og spændende venner.

Mød Amy, der har taget et år på Ungdomshøjskolen. Hun har selv valgt sit skema og hun har fået en masse nye venner. Nu drømmer hun om at flytte til Roskilde og uddanne sig som tjener.

Esben var løbet træt i uddannelse og arbejde og trængte til en pause. Han startede på Ungdomshøjskolen, først i et halvt år, men blev så glad for det, at han besluttede sig for et helt år. Han startede med faget eSport, men fandt ud af at han kunne spille fodbold i idræt.

 

 

Spørg bare
- vi er klar med svar

Hvis du har noget at spørge om, så fyr løs.
Du kan fange os på messenger, du kan ringe til os eller sende en mail.

Vi glæder os til at høre fra dig :-)

Lone Hee
Forstander

Spørg bare

Ring eller sms på

+45 75 44 50 04

 

 

Cookies

This website uses cookies to track your behavior and to improve your experience on the site.