Boost your skills

Selv mens du er på ungdomshøjskole, hvor de kreative fag og din personlige udvikling er i fokus, har du alligevel chancen for at forbedre dig i dansk og matematik. Vi tilbyder dig nemlig at tage et boost i skolefagene, så du bliver klar til ungdomsuddannelse.

Intensivt forløb

Vi tilbyder vi et intensivt forløb hvor du netop kan forbedre eller vedligeholde dine kvalifikationer i dansk eller matematik. Målsætningen for forløbet er at du bliver klædt på til at kunne bestå en eventuel adgangsprøve til din valgte ungdomsuddannelse.

Udgangspunkt i dit niveau

Undervisningen tager udgangspunkt i dit nuværende faglige niveau, og du kommer til at arbejde med de konkrete områder hvor du mangler et boost eller har vanskeligheder, samtidig med at de mest elementære kundskaber i faget genopfriskes.

Hele forløbet er sammensat af både skole- og højskolefag der er vævet ind i hinanden gennem alle 20 uger. På den måde får du det bedste fra begge verdener – hele vejen igennem.

Vi forbereder dig til at kunne bestå en optagelsesprøve til en ungdomsuddannelse!

Situationstegn

På højskolen fik alle prøvet nogle nye ting – og dermed fundet nogle nye sider af sig selv. Det var i orden ikke at være god til det hele.

Elev på Ungdomshøjskolen ved Ribe