Boost your skills

Selv mens du er på ungdomshøjskole, hvor de kreative fag og din personlige udvikling er i fokus, har du alligevel chancen for at forbedre dig i dansk og matematik. Vi tilbyder dig nemlig at tage et boost i skolefagene, så du bliver klar til ungdomsuddannelse.

Intensivt forløb*

Vi tilbyder vi et intensivt forløb hvor du netop kan forbedre eller vedligeholde dine kvalifikationer i dansk eller matematik. Målsætningen for forløbet er at du bliver klædt på til at kunne bestå en eventuel adgangsprøve til din valgte ungdomsuddannelse.

Projektet Intensiv Læring støttes af satspuljemidler. Som elev på projektet søger du særlig optagelse og kan få tilskud på ca. 300 kr. om ugen til dit højskoleophold. Der er begrænset antal pladser på projektet.

*Genopstart i forårssemesteret 2021

Udgangspunkt i dit niveau

Undervisningen tager udgangspunkt i dit nuværende faglige niveau, og du kommer til at arbejde med de konkrete områder hvor du mangler et boost eller har vanskeligheder, samtidig med at de mest elementære kundskaber i faget genopfriskes.

Hele forløbet er sammensat af både skole- og højskolefag der er vævet ind i hinanden gennem alle 20 uger. På den måde får du det bedste fra begge verdener – hele vejen igennem.

Hvis du ønsker at tilmelde dig kurset, kan du enten udfylde en normal tilmelding til vores forårshold - det gør du på linket på forsiden - og derefter vælge enten dansk eller matematik når du starter, eller du kan tilmelde dig direkte hos FFD på nedentående links:
 

Vi forbereder dig til at kunne bestå en optagelsesprøve til en ungdomsuddannelse!

Situationstegn

På højskolen fik alle prøvet nogle nye ting – og dermed fundet nogle nye sider af sig selv. Det var i orden ikke at være god til det hele.

Elev på Ungdomshøjskolen ved Ribe


 

Cookies

This website uses cookies to track your behavior and to improve your experience on the site.