Lone Hee

Forstander

+45 7544 5004
lh@uhr.dk

Højskolen er, i mine øjne, vores allervigtigste skole- og livsform. Her lærer vi mens vi lever og lever det, vi lærer. På højskolen bliver du god til kreative, fysiske, musiske og intellektuelle fag alt imens du lever i et tæt fællesskab med dem, du udfolder dig fagligt sammen med. Skolen skabes af de mennesker, der er her lige her og nu, og gennem demokratisk praksis lærer du både at respektere forskellighed og at forstå værdien af demokratiets spilleregler. Du sætter i høj grad dit præg på skolens liv mens du er her.

Annika Madsen

Design, DIY, Linedance, Doodletime, Newsroom

am@uhr.dk

I mit arbejde som højskolelærer oplever jeg det rum, hvor kreativiteten har frit løb og eleverne omfavner friheden med nysgerrighed, mod og refleksion. Jeg ser det som en milepæl i deres egen personlige udvikling, at få tiden og modet til at skabe denne faglige fordybelse for sig selv. Som underviser er det vigtigt for mig at alle får en succesoplevelse i faget, og for mig er der bare ikke noget bedre end at opleve dem, når de knækker koden til det de sidder og kæmper med.

Simon Madsen

Medie, Eksistens, Engelsk, Markedsføring, PR

+45 9244 1201
sm@uhr.dk

Ungdomshøjskolen ved Ribe har altid ligget nær mit hjerte. Jeg er selv tidligere elev, og muligheden for at kunne få lov at arbejde på stedet hvor jeg voksede allermest i mit liv, må siges at være en drøm. Jeg brænder for de unge, og jeg brænder for at dele ud af mine erfaringer – både fra stedet her, men også fra min rejse hertil. Jeg har altid været glad for at lære, og på ungdomshøjskolen lærer jeg hver eneste dag.

Nicolai Wedel

Idræt, Boldspil, Body, Mind & Soul

nw@uhr.dk

Jeg brænder for at få det bedste frem i hver enkelt elev – både mentalt og fysisk – men de skal samtidig have det sjovt. I min undervisning handler det om at få en bedre kropsforståelse og forbindelse mellem krop, sind og sjæl. Men det jeg brænder mest for er, at skolen er et dejligt varmt sted at være og eleverne har det godt.

Daniel Blum Pedersen

Musik, Brydning

db@uhr.dk

Jeg elsker at undervise, og jeg elsker at vise eleverne at de kan meget mere end de tror. Når de sætter sig et mål og når derhen, er det den bedste følelse for både dem, og mig. Det er vigtigt for mig, at eleverne får et højskoleophold med noget indhold og nogle gode minder som de kan tage med videre.

Lene “Xperiana” Gaardmand

eSport

lg@uhr.dk

Via mit arbejde med Sørby eSport og streaming til twitch.tv på min egen kanal, fik jeg et bredere “reach” i det danske Overwatch fællesskab og blev valgt til at være community lead for det danske Overwatch World Cup hold (landshold) 2018. Jeg var med til at sætte holdet og lave PR i månederne op til og under OWWC i Thailand. Det var en utrolig oplevelse at arbejde med Blizzard, og jeg vil gerne hjælpe med at udbrede viden om eSport endnu mere i Danmark.

Jeg har selv gået på Ungdomshøjskolen ved Ribe så jeg glæder mig rigtig meget til at opleve skolen igen her i 2019. Jeg er uddannet serviceøkonom med speciale i event. Er frivillig træner i Sørby Esport som leder i Overwatch afdelingen.

Käte Rosenlund

Kunst, Skriveværksted, Friluftsliv, Dansk

kn@uhr.dk

Mit hjerte banker for det forpligtende fællesskab, hvor der er fokus på nære relationer – det er herigennem vi udvikler os som hele mennesker og det er netop dét højskolelivet handler om: Fællesskab, fordybelse og personlig udvikling. Som højskolelærer er jeg optaget af at skabe grobund for at fantasi, krop og sanser kan blive stimuleret, så de unge kan udfolde sig og fordybe sig. Vi skal inspirere hinanden, være nysgerrige, eksperimentere og nyde processen lige så meget som det endelige resultat.

Mia Søe Mortensen

Hjælpelærer

 

 

Dorte Garsdal

Forretningsfører

kontoret@uhr.dk

Jeg er uddannet og har arbejdet som registreret revisor i 25 år. Med tiden skulle der ske noget nyt, og jeg arbejdede herefter i en privat produktionsvirksomhed i knap 2 år. Da denne virksomhed blev solgt, og jeg så jobopslaget for UHR, var jeg ikke det mindste i tvivl om, at der skulle jeg være. Det er en superspændende arbejdsplads i et fedt miljø, og ikke to dage er ens.

Helle Nielsen

Køkkenleder

hn@uhr.dk

Jeg er uddannet socialpædagog og har arbejdet i den branche i ca. 10 år, men besluttede for 15 år siden at skifte spor. Inden jeg startede her, har jeg arbejdet som køkkenleder på to forskellige efterskoler i de sidste 7 år. Udover mit arbejde som køkkenleder, er jeg også elev-mentor, samt weekendvagt. Jeg brænder for at lave mad fra bunden og være sammen med de unge mennesker.

Inger-Marie Toft Hansen

Køkkenassistent

ih@uhr.dk

 

Kirsten Jermouni

Ernæringsassistentelev

kj@uhr.dk

Jeg er ernæringsassistentelev som voksenlærling. Min store interesse har altid været madlavning, økologi og at lave tingene fra bunden. På det seneste har jeg især fordybet sig i fermentering og permakultur. Jeg har en bachelor i geologi, jeg elsker at rejse og har boet 6 år i Marokko. Fritiden går b.la. med have, høns og mine 4 børn.

Tommy Møller Laugesen

Pedel

pedel@uhr.dk

Tommi er højskolens alt-mulig-mand. Han klarer alt fra dryppende vandhaner til mure, der skal væltes. Og det hele ordnes med et bredt smil ;-)

Molly

Højskolehund

mm@uhr.dk

Molly er hele højskolens kæledyr. Trods hendes unge alder og lille størrelse, har hun vundet en stor plads i alles hjerter, og Molly snus-elsker højskolen.