Lone Hee

Forstander, Teater

+45 7544 5004
lh@uhr.dk

Højskolen er, i mine øjne, vores allervigtigste skole- og livsform. Her lærer vi mens vi lever og lever det, vi lærer. På højskolen bliver du god til kreative, fysiske, musiske og intellektuelle fag alt imens du lever i et tæt fællesskab med dem, du udfolder dig fagligt sammen med. Skolen skabes af de mennesker, der er her lige her og nu, og gennem demokratisk praksis lærer du både at respektere forskellighed og at forstå værdien af demokratiets spilleregler. Du sætter i høj grad dit præg på skolens liv mens du er her.

Mie Vivian Rasmussen

Forretningsfører

kontoret@uhr.dk

Sanne Hermann Pedersen

Kontorassistent

shp@uhr.dk

Jeg blev udlært kontorassistent i 2004, siden da har jeg haft mange roller indenfor kontor.
Nu har jeg fundet min plads her på Ungdomshøjskolen. Jeg nyder at være en del af familien, som jeg føler det er.
Her er plads til at være sig selv, nyde den dejlige natur og de smukke rammer.
Jeg sætter en ære i at hjælpe de unge med spørgsmål og vejledning. 

Annika Madsen

Design, DIY, Linedance, Doodletime

am@uhr.dk

I mit arbejde som højskolelærer oplever jeg det rum, hvor kreativiteten har frit løb og eleverne omfavner friheden med nysgerrighed, mod og refleksion. Jeg ser det som en milepæl i deres egen personlige udvikling, at få tiden og modet til at skabe denne faglige fordybelse for sig selv. Som underviser er det vigtigt for mig at alle får en succesoplevelse i faget, og for mig er der bare ikke noget bedre end at opleve eleverne, når de knækker koden til det de sidder og kæmper med.

Lasse Snorgaard

Billedkunst, Medier

ls@uhr.dk

 

Kunst er at skabe med sine hænder og sin fantasi - analogt og digitalt.
På Ungdomshøjskolen ved Ribe skal kunsten være imødekommende, udfordrende og sjov. Det er elevernes ideer og syn på verden, der er omdrejningspunktet for de mange forskellige kreative faglige udfordringer, som skolen byder på.
Der er højt til loftet og plads til forskellighed, fokus på faglighed og fri leg.
I undervisningen udforsker vi de nyeste trends inden for den moderne kunst, og arbejder med en bred vifte af retninger såsom maleri, streetart, video, fotografering, skulptur og animation.
Og vigtigst af alt: Der gives ikke karakterer, tværtimod. Sammen gør vi hinanden bedre, og gennem dialogen på holdene, løfter vi den enkeltes faglige niveau og nysgerrighed i fællesskab.

Mette Knudsen

Journalistik

mk@uhr.dk

 

 

Bettina Egelund

Design, Sociale Medier

be@uhr.dk

 

Malte Dengsøe

Friluftsliv

md@uhr.dk

Dorethe Holmstrup

UHR-Skoven, Yoga, Kor

dh@uhr.dk

 

Frederik Højsgaard

Musik

fh@uhr.dk

 

Ole Hjørnholm

Idræt, friluftsliv og matematik

 

 

Kirsten Lund

Køkkenteam, UHR-Skoven, Naturkosmetik

kl@uhr.dk

Bæredygtighed er mange ting. Jeg tror på, at ingen kan gøre alt, men alle kan gøre noget. Derfor giver det stor mening for mig at undervise i UHR-skoven, som er Ungdomshøjskolens permakultur-inspirerede skovhave. Jeg brænder for at lave ting fra bunden, går op i selvforsyning og er vild med at være i naturen. Det er derfor oplagt for mig både at arbejde i skovhaven og i køkkenet, hvor jeg er ernæringsassistent og nyder at kokkerere.

Jeg har 4 børn, elsker at opleve verden og har boet 6 år i Marokko. Mit store ønske er at kunne inspirere og videregive både håb og viden.

Jesper Gerlach

Drama

 

 

Simone Isa Schmidt Jakobsen

Køkkenteam

sj@uhr.dk

 

Marianne Bonde

Køkkenteam

mb@uhr.dk

 

Emilie Holst

Køkkenassistent

 

Tommi Møller Laugesen

Pedel

pedel@uhr.dk

Jeg er udlært tømrer, og elsker rode i ting med sjæl og patina. Da højskolen manglede en pedel, tænkte jeg at det lige var mig. Her er masser af bygningsmasse, fyldt med historie, hygge og sjæl.
 

Joachim Oxhøj

Pedel

pedel@uhr.dk


 

Lissi Sørensen

Rengøring

 

Molly

Højskolehund

mm@uhr.dk

Molly er hele højskolens kæledyr. Trods hendes unge alder og lille størrelse, har hun vundet en stor plads i alles hjerter, og Molly snus-elsker højskolen.

Oluf Larsen

Højskolehund

Oluf Larsen er nyeste skud på stammen indenfor højskolehunde. Fyldt med energi og nysgerrighed. Giver gerne sit besyv med om alt muligt.

Cookies

This website uses cookies to track your behavior and to improve your experience on the site.