Lone Hee

Forstander, Teater

+45 7544 5004
lh@uhr.dk

Højskolen er, i mine øjne, vores allervigtigste skole- og livsform. Her lærer vi mens vi lever og lever det, vi lærer. På højskolen bliver du god til kreative, fysiske, musiske og intellektuelle fag alt imens du lever i et tæt fællesskab med dem, du udfolder dig fagligt sammen med. Skolen skabes af de mennesker, der er her lige her og nu, og gennem demokratisk praksis lærer du både at respektere forskellighed og at forstå værdien af demokratiets spilleregler. Du sætter i høj grad dit præg på skolens liv mens du er her.

Annika Madsen

Design, DIY, Linedance, Doodletime

am@uhr.dk

I mit arbejde som højskolelærer oplever jeg det rum, hvor kreativiteten har frit løb og eleverne omfavner friheden med nysgerrighed, mod og refleksion. Jeg ser det som en milepæl i deres egen personlige udvikling, at få tiden og modet til at skabe denne faglige fordybelse for sig selv. Som underviser er det vigtigt for mig at alle får en succesoplevelse i faget, og for mig er der bare ikke noget bedre end at opleve eleverne, når de knækker koden til det de sidder og kæmper med.

Simon Madsen

Medie, Eksistens, Musik, Markedsføring, PR

+45 9244 1201
sm@uhr.dk

Ungdomshøjskolen ved Ribe har altid ligget nær mit hjerte. Jeg er selv tidligere elev, og muligheden for at kunne få lov at arbejde på stedet hvor jeg voksede allermest i mit liv, må siges at være en drøm. Jeg brænder for de unge, og jeg brænder for at dele ud af mine erfaringer – både fra stedet her, men også fra min rejse hertil. Jeg har altid været glad for at lære, og på ungdomshøjskolen lærer jeg hver eneste dag.

Nicolai Wedel

Idræt, Boldspil, Fitness, Body, Mind & Soul

nw@uhr.dk

Jeg brænder for at få det bedste frem i hver enkelt elev – både mentalt og fysisk – men de skal samtidig have det sjovt. I min undervisning handler det om at få en bedre kropsforståelse og forbindelse mellem krop, sind og sjæl. Men det jeg brænder mest for er, at skolen er et dejligt varmt sted at være og eleverne har det godt.

Mette Frisk 
(Mette er på barsel indtil d. 1/8 2021)

Kunst, Psykologi, Friluftsliv, Dansk

mf@uhr.dk

Som lærer på Ungdomshøjskolen ved Ribe, ser jeg mulighederne for den enkelte elev som helt unikke. Jeg ser eleverne opdage selv sig på ny, gennem højskolens fællesskab og gennem de fag de vælger hos os. 

I mit arbejde som underviser, er det vigtigt for mig at kunne undervise i fag, der støtter den enkelte elev i at komme tættere på sig selv - hvad end det er gennem psykologien, kunsten eller udelivet. Det betyder meget for mig, at tilgå undervisningen i alle mine fag med en særlig vægt på anerkendelse og imødekommenhed - min erfaring siger mig at vi derved når længst i vores fællesskab.

 

Rasmus Petersen

Musik, Filosofi

rp@uhr.dk

For mig handler det om at udfolde sig. Enten med tanken gennem filosofi, eller med sine følelser gennem musik. 
Jeg elsker at træde ud i steder jeg ikke har været før, og udforske det ukendte. Musikken og filosofien er gode kammerater at have, når man vil udforske det ukendte - både i sig selv og i sine omgivelser.

Højskolen er en fantastisk måde at opleve og udforske nye sider af sig selv på. Filosofien kan hjælpe os til at forstå - musikken kan hjælpe os til at udtrykke.

Lasse Snorgaard

Billedkunst, Medier

ls@uhr.dk

 

Kunst er at skabe med sine hænder og sin fantasi - analogt og digitalt.
På Ungdomshøjskolen ved Ribe skal kunsten være imødekommende, udfordrende og sjov. Det er elevernes ideer og syn på verden, der er omdrejningspunktet for de mange forskellige kreative faglige udfordringer, som skolen byder på.
Der er højt til loftet og plads til forskellighed, fokus på faglighed og fri leg.
I undervisningen udforsker vi de nyeste trends inden for den moderne kunst, og arbejder med en bred vifte af retninger såsom maleri, streetart, video, fotografering, skulptur og animation.
Og vigtigst af alt: Der gives ikke karakterer, tværtimod. Sammen gør vi hinanden bedre, og gennem dialogen på holdene, løfter vi den enkeltes faglige niveau og nysgerrighed i fællesskab.

Bettina Egelund

Design, Sociale Medier

be@uhr.dk

 

Dorethe Holmstrup

UHR-Skoven, Yoga, Kor

dh@uhr.dk

 

Nick Dons- Rasmussen

Hjælpelærer

Dorte Garsdal

Forretningsfører

kontoret@uhr.dk

Jeg er uddannet og har arbejdet som registreret revisor i 25 år. Med tiden skulle der ske noget nyt, og jeg arbejdede herefter i en privat produktionsvirksomhed i knap 2 år. Da denne virksomhed blev solgt, og jeg så jobopslaget for UHR, var jeg ikke det mindste i tvivl om, at der skulle jeg være. Det er en superspændende arbejdsplads i et fedt miljø, og ikke to dage er ens.

Sanne Hermann Pedersen

Kontorassistent

shp@uhr.dk

Jeg blev udlært kontorassistent i 2004, siden da har jeg haft mange roller indenfor kontor.
Nu har jeg fundet min plads her på Ungdomshøjskolen. Jeg nyder at være en del af familien, som jeg føler det er.
Her er plads til at være sig selv, nyde den dejlige natur og de smukke rammer.
Jeg sætter en ære i at hjælpe de unge med spørgsmål og vejledning. 

Helle Nielsen

Køkkenleder

hn@uhr.dk

Jeg er uddannet socialpædagog og har arbejdet i den branche i ca. 10 år, men besluttede for 15 år siden at skifte spor. Inden jeg startede her, har jeg arbejdet som køkkenleder på to forskellige efterskoler i de sidste 7 år. Udover mit arbejde som køkkenleder, er jeg også elev-mentor, samt weekendvagt. Jeg brænder for at lave mad fra bunden og være sammen med de unge mennesker.

Kirsten Lund

Ernæringsassistent, UHR-Skoven, Naturkosmetik

kl@uhr.dk

Bæredygtighed er mange ting. Jeg tror på, at ingen kan gøre alt, men alle kan gøre noget. Derfor giver det stor mening for mig at undervise i UHR-skoven, som er Ungdomshøjskolens permakultur-inspirerede skovhave. Jeg brænder for at lave ting fra bunden, går op i selvforsyning og er vild med at være i naturen. Det er derfor oplagt for mig både at arbejde i skovhaven og i køkkenet, hvor jeg er ernæringsassistent og nyder at kokkerere.

Jeg har 4 børn, elsker at opleve verden og har boet 6 år i Marokko. Mit store ønske er at kunne inspirere og videregive både håb og viden.

Simone Isa Schmidt Jakobsen

Ernæringsassistent

 

 

Tommy Møller Laugesen

Pedel

pedel@uhr.dk

Jeg er udlært tømrer, og elsker rode i ting med sjæl og patina. Da højskolen manglede en pedel, tænkte jeg at det lige var mig. Her er masser af bygningsmasse, fyldt med historie, hygge og sjæl.
 

Lissi Sørensen

Rengøring

 

Molly

Højskolehund

mm@uhr.dk

Molly er hele højskolens kæledyr. Trods hendes unge alder og lille størrelse, har hun vundet en stor plads i alles hjerter, og Molly snus-elsker højskolen.