I Genforeningens Land

En unik oplevelse for aktive seniorer - AFLYST


Kære Sommerkursist.

 
Selvom vi alle har glædet os til en sommer “I Genforeningens Land”, så må vi desværre indse, at det ikke bliver til noget denne sommer.
 
Hele situationen omkring Corona gør, at vi ser os nødsaget til at aflyse vores sommerkursus. 
 
Der er både sundhedsmæssige og logistiske grunde til at vi vurderer, at kurset ikke kan gennemføres. Dels er målgruppen - det er jer - særligt sårbar, og vi ønsker ikke at udsætte nogen for unødig smittefare. Dels kan vi ikke krydse grænsen til Tyskland, sådan som situationen er lige nu.
 
Vi er meget ærgerlige over ikke at kunne gennemføre vores seniorkursus her til sommer, men satser på at vi får muligheden for at tilbyde et lignende kursus i sommeren 2021.
 
I forbindelse med aflysningen af sommerkurset får vi brug for jeres kontonummer, sådan at vi kan tilbagebetale jeres indbetalte kursusgebyr. 
Vil I sende os jeres kontonummer på mail til kontoret@uhr.dk, tak.
 
Når vi er kommet om på den anden side af Corona vil vi gå i gang med at tilrettelægge næste sommers kursus, hvor vi håber at I har lyst til at komme og være med til en oplevelsesrig uge i en skøn og spændende egn i Danmark.
 
Rigtig god sommer - og forhåbentlig på gensyn.
 
 

En sommeruge for aktive seniorer i hyggelige omgivelser midt i landsbyen Vester Vedsted, på kanten af nationalparken Vadehavet, en del af Unescos Verdensarv. Her, hvor det nære og det store mødes, har vi planlagt en uge fuld af gode oplevelser.

2020 - et-hundredeåret for genforeningen - skal markeres med en ganske særlig sommeruge. En uge for aktive seniorer i hyggelige omgivelser midt i landsbyen Vester Vedsted, på kanten af nationalparken Vadehavet, en del af Unescos Verdensarv. Her, hvor det nære og det store mødes, har vi planlagt en uge fuld af gode oplevelser.

Kom og vær med til en enestående uge i genforeningens tegn.

Vi skal på opdagelse i grænselandets særegne kultur og natur, hvor vi tager på vandring til lands og på vaden, hører fortællinger på Rømø og i Friedrichstadt og tager til Vadehavets mindste ø; Mandø. Rundvisning på det flot præmierede Vadehavscentret og masser af højskole- og andre sange. Maden er god, hjemmelavet, lokal og økologisk.

Aftenerne er til både sang, fortælling og fordybelse. Mellem de planlagte aktiviteter er der rig mulighed for at have det sjovt, falde i snak, fundere eller blot nyde sommerens stemning.

Vær med til en uge fuld af indsigt, udsigt og gode oplevelser for alle seniorer.


 

Dato

START: Lørdag 4. juli 2020
SLUT: Fredag 10. juli 2020

I er velkomne på højskolen i Vester Vedsted lørdag d. 4. juli mellem klokken 16 og 18.

Der kører en fælles transport fra Bramming Station klokken 15.30 lørdag den 4/7, og retur fredag den 10/7, hvor I er på Bramming Station klokken 10.15. Det koster 50 kroner pr. person pr. vej at køre med fællestransporten. I kan tilmelde jer fællestransporten når I tilmelder jer kurset, eller ved at kontakte skolen senest en uge før kursusstart.

Priser pr. person

Hjemmeboende 4000,-
Økonomiværelse (med bad + toilet på gangen) 4500,-
Standardværelse (2 værelser deler bad + toilet) 4900,-
Enkeltværelse – tillæg 250,-

Efter et par dage vil du modtage en betalingsopgørelse til den mailadresse du har opgivet, ellers sender vi den med posten. Ved tilmelding opkræves der et tilmeldingsgebyr på 500,- for hver voksen, som fratrækkes den endelige kursuspris. Resten af beløbet betales 3 uger før kursusstart.

Ved afmelding mere end 3 uger før kursusstart refunderes hele kursusbeløbet, minus tilmeldingsgebyret. Ved afmelding mindre end 3 uger før kursusstart refunderes kursusbeløbet ikke.

Tilmeld dig her


 

Hvordan vil du gerne bo


 

Hvis du vælger dobbeltværelse, så skriv navnet på den person du gerne vil indkvarteres sammen med.


 

Angiv en person vi kan kontakte ved sygdom eller lignende.


 

Ønsker du transport fra og til banegården i Ribe?
Prisen er 40 kr. pr. person hver vej.


 

Er der særlige hensyn omkring kost eller lignende vi bør tage højde for?


 


 

Jeg er indforstået med, at jeg først er optaget, når jeg har modtaget en bekræftelse og indbetalt tilmeldingsgebyr.

Nationalpark Vadehavet

Ribe, Rømø, Fanø, Mandø, Vadehavscentret