Lange kurser for unge

Tilmelding til ungdomshøjskolens lange kurser er for alle unge mellem 16 og 19 år

På Ungdomshøjskolen ved Ribe lægger vi vægt på at du oplever anderledes og nye ting og at du afprøver det, du syntes er spændende. Vi griner, hygger, synger og meget, meget mere. Vi har ikke eksamener, prøver eller tests og du vælger selv dine fag. Højskolens værksteder og lokaler kan bruges uden for undervisningen. For en aktiv højskoleelev er skolen altid åben.

Vi arbejder i høj grad med det, der former os som mennesker. Vi har en lang tradition for at ruste unge mennesker til livet og fremtiden, og til at indgå i fælleskaber.

Et højskoleophold kan være nøglen til din fremtid – en nøgle du selv er med til at finde, og finde ud af hvordan virker.

Højskolen er dit hjem mens du er her, og du er i høj grad med til at skabe indholdet i dit eget højskoleophold.

Langt de fleste af vores elever vælger at tage et højskoleophold på 11 måneder – fra august til juni. Hvis du synes at kortere tid er fint for dig kan du vælge at tage enten et efterårssemester fra august til december eller et forårssemester fra januar til juni.

Hvis du har lyst til at tage 2 hold, eller flere, efter hinanden er det altid muligt. Så du kan faktisk gå på højskolen i mere end et år, hvis det passer bedst i dine planer.

Du skal være fyldt 16 år og endnu ikke være fyldt 19 år den dag kurset starter. Se her om du kan optages på Ungdomshøjskolen.


 

Pris og økonomi

Det koster 1.460 kr om ugen at gå på UHR. Vi trækker din statsstøtte fra automatisk, så det betyder at du selv skal betale 1.160 kr om ugen for at gå på højskolen. Prisen for at gå på Ungdomshøjskolen ved Ribe er sat lavt, så alle har mulighed for at være med.

Prisen for opholdet indeholder, ud over plads på et værelse og alle måltider, undervisning, arrangementer og fri afbenyttelse af højskolens vaskekælder.

Indmeldelsesgebyret på 3.500 kr dækker administration og materialer i undervsiningen.


 

Tilmeld dig her

13. august 2022 – 30. juni 2023

13. august 2022 – 23. december 2022

7. januar 2023 – 30. juni 2023


 

“Barnet er som puppen – hylsteret skal sprænges indefra”

Jens Nielsen, kunstmaler og friskolemand

Cookies

This website uses cookies to track your behavior and to improve your experience on the site.