Vokse||værk

Faktisk kun for dig mellem 16½ og 19 år

Giv dig selv et frirum, tag på tur. Med andre ord: tag til VOKSE||VÆRK i Vester Vedsted, og udforsk dit kreative potentiale.

Vi har komponeret en helt særlig uge til dig der vil prøve højskole i en uge og som vil have en uge med meget mere KAPOW!

En opdagelsesrejse, hvor det nyskabende, exceptionel performance og opfindsomhed giver indspark og udfordring til dig og til os, når vi sammen får et voluminøst, et væsentligt og ikke mindst: et vildt værk til at vokse. Kulminationen er en unik performance i slutningen af ugen.

Vi udforsker Spoken Words, Visual Media, Sound Design, Dance & Movement og Land Art Gone Street, mens vi fordyber os i hvordan vi kan skabe præcis vores helt eget skarpe udtryk.

Vær modig. Giv dig selv lov. Kom og deltag i en uges ekstraordinær-event-performance-højskole.

Ungdomshøjskolen ved Ribe giver DIG muligheden for at tage del i noget virkelig stort, hvor DU skaber DIT udtryk i en intens uge, du sent vil glemme. Fortrydelse – ikke et issue! ;-)


 

Dato

START: Søndag 9. februar 2020
SLUT: Lørdag 15. februar 2020

I er velkomne på højskolen i Vester Vedsted søndag d. 9. februar mellem klokken 16 og 18.

Priser

Dobbeltværelse  2000,-
Enkeltværelse  2500,-

Efter et par dage vil du modtage en betalingsopgørelse til den mailadresse du har opgivet. Ved tilmelding opkræves der et tilmeldingsgebyr på 500,- for hver person, som fratrækkes den endelige kursuspris. Resten af beløbet betales 3 uger før kursusstart.

Ved afmelding mere end 3 uger før kursusstart refunderes hele kursusbeløbet, minus tilmeldingsgebyret. Ved afmelding mindre end 3 uger før kursusstart refunderes kursusbeløbet ikke

 

 

Tilmeld dig her

 

 

Hvordan vil du gerne bo?

 

 

Ved dobbeltværelse: Skriv navnet på en person du gerne vil indkvarteres med. Hvis du ikke skriver noget, så indkvarterer vi dig sammen med en af samme køn.

 

 

Er der særlige hensyn vi skal tage til din kost eller lignende?

 

 

Kontaktperson ved sygdom eller lignende

 

 

 

 

Tilmeldingen er bindende. Jeg først er optaget, når jeg har modtaget en bekræftelse. 

 

 

Vi udforsker:

Spoken Words, Visual Media, Sound Design, Dance & Movement og Land Art Gone Street